Adapteo støtter sundhedsvæsenet

SUNDHEDSYDELSER UNDER EN PANDEMI

Adapteos midlertidige moduler giver hurtigt sikre, funktionelle og komfortable sundhedsfaciliteter. Modulerne kan bruges til hospitaler eller klinikker, hvor de kan deles op som isolationsstuer, kontorer, overnatningsfaciliteter til personale og patienter m.m.

Samme kvalitet som permanent byggeri.

I danske vejrforhold er modulbyggerier et sikkert alternativ, når behovet for akutte plejefaciliteter opstår. Adapteos bygninger har elektricitet, rindende vand og opvarmning med samme kvalitet som permanente bygninger. Men der stopper sammenligningen også, for modsat permanente bygninger kan Adapteos moduler opsættes med meget kort varsel. Modulerne er isolerede og indeholder både vaskerum og toiletfaciliteter.

Hurtig og effektiv levering.

Vi har et omfattende lager, som er fyldt godt op. Det sikrer, at modulerne kan leveres til destinationen hurtigt og effektivt. For eksempel kan vi levere et enkelt prøvemodul med blot én dags varsel.

Modulerne kan opføres på et fladt underlag, som for eksempel på en parkeringsplads, mark eller gårdsplads.

Opdeling og isolering af modulbyggeri.

Vores moduler kan indrettes og opdeles på et væld af forskellige måder. For eksempel kan der oprettes separate rum til sygdomsramte og særligt smitsomme patienter. Afdelingens ydre døre kan i så fald placeres på modsatte side af bygningen, så de, der er ekstra smitsomme, ikke kommer i kontakt med andre patienter.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.