Sundhed og Pleje

Modulplads kan være brugbar inden for både sundheds- og ældrepleje. F.eks. kan en kommune befinde sig i en situation, hvor der er et akut behov for ekstra kapacitet til ældrepleje. Der kan også være behov for et helt nyt plejecenter, trods manglende kendskab til fremtiden og hvorvidt behovet stadig er der om 10 år. I sådanne tilfælde er modulbyggede plejecentre den perfekte løsning.

Alle Adapteos moduler til sundhedspleje kan indrettes nøjagtig som permanente bygninger. Vores bygninger er sikre, sunde og indbydende. De lejes altid på dine vilkår og i lige så lang tid, behovet er der.

Sundhedscentre

Vi skaber funktionel, attraktiv og sikker plads til plejecentre. Med vores brede erfaring inden for design sikrer vi, at alle aspekter i forhold til at drive et velfungerende plejecenter tages i betragtning. Modulbyggede plejecentre kan rumme de samme møbler og det samme udstyr som traditionelle, permanente plejecentre.

Ældrepleje

Ældrepleje kan kræve mange forskellige former for lokaler, lige fra normale lejligheder til plejehjem. Vores moduler kan tilpasses ethvert behov og levere sikre, hyggelige og komfortable boligfaciliteter til selvstændige, aleneboende ældre eller til dem, der har brug for mere intensiv pleje.

Sundhedsydelser under en pandemi

Adapteo støtter sundhedsvæsenet.
Adapteos midlertidige moduler giver hurtigt sikre, funktionelle og komfortable sundhedsfaciliteter. Modulerne kan bruges til hospitaler eller klinikker, hvor de kan deles op som isolationsstuer, kontorer, overnatningsfaciliteter til personale og patienter m.m.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.