Bygninger tilpasset til skoler og institutioner

Skoler

SIKKER OG FUNKTIONEL PLADS TIL LÆRING

Verden ændrer sig, og det samme gør skolerne. Derfor bliver nutidens skoler mødt med en lang række forventninger og udfordringer – og det gælder også for skolens bygninger. For Adapteo er skolepavilloner ikke bare moduler. Det er udfoldelsen af vores vision for moderne læring, hvor skoleløsninger imødekommer både elevernes, lærernes og forældres behov.

Download vores skolebrochure her

Adapteos fleksible pavillonbygninger er en tilpasningsdygtig løsning til skoler. Vil du læse mere om vores bygninger til skoler?

Download vores skolebrochure her

Book en planlægningstid

Vil du vide, hvordan grundplanen for den bygning, du har brug for, kan se ud? Hvis dit svar er ja, kan du bestille en 30-minutters gratis planlægningskonsultation!

Hvis jeg kunne bygge en skole, ville den have...

For at sætte vores tilpasningsevne på prøve bad vi 6-årige Emma om at designe en skole, præcis som hun ønskede den. Vores pavillonbygninger kan tilpasses i størrelse og form uanset kravene, og vi er altid åbne for nye ideer og tankegange. Pavillonbygningerne kan tilpasses til fremtiden, uanset hvad den bringer.

Midlertidig plads med permanente fordele.

Adapteos skolepavilloner skaber fremragende rammer for indlæring. De er omkostningseffektive, af høj kvalitet og let tilgængelige. Vi håndterer dine behov for yderligere plads, så du får frigivet både tid og budget, som kan bruges på læring og undervisningsmaterialer.

Vores skolepavilloner bliver leveret på dine betingelser. Du kan leje lige så længe, der er behov for, ligesom det er muligt at tilpasse lokalerne og længden af lejeperioden. Med vores brede udvalg af moduler, kan du få de helt rigtige skolepavilloner leveret hurtigt og effektivt.

Midlertidige pavilloner behøver ikke virke som den næstbedste løsning.

Hos Adapteo er vi stolte over at levere skolepavilloner med godt indeklima og masser af naturligt lys, der skaber de bedste læringsmæssige rammer for eleverne.

Adapteos skolepavilloner understøtter moderne læring.

Nutidens elever bruger ikke længere hele dagen på at sidde foran det samme skrivebord, i samme klasselokale og med den samme lærer. Moderne undervisning og læringsmetoder har skabt et behov for mere funktionelle og tilpasningsdygtige rammer, der understøtter elevernes aktive deltagelse. Adapteos skolepavilloner kan bygges på den måde, der fungerer bedst for din skole!

Elevernes og personalets sundhed i første række.

Lokalernes sundhed og sikkerhed har førsteprioritet, når det kommer til vores skolepavilloner. Indeklimaet har det ideelle niveau i forhold til myndighedernes anbefalinger, hvad angår eksempelvis udluftning og opvarmning.

Samtidig er bæredygtighed i højsædet i forbindelse med produktionen af vores bygninger, som lever op til det gældende bygningsreglement og kan opføres, så de er åbne og fremkommelige

Åben plads eller separate klasselokaler.

Den endelige skoleløsning vil blive sammensat af de forskellige moduler, som du har udvalgt. Modulerne kan opføres i tre etagers højde med en elevator. Ligeledes kan de anbringes i forskellige dimensioner, eksempelvis som L- eller U-formede bygninger. Indvendigt kan der være separate klasseværelser, fuldstændig åben plads eller rum inddelt med møbler. Det afhænger helt af, hvad din skole har brug for!

Vores specialiserede faciliteter indbefatter

Kemilokaler

Musiklokaler

Sportsfaciliteter

Hjemkundskabslokaler

Lærerværelser og kontorer

Lokaler til håndarbejde

Køkken- og spisefaciliteter

Omklædningsrum

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.