Bygninger tilpasset til skoler og institutioner

Skoler

FUNKTIONELLE OG BEHAGELIGE
LOKALER I GOD KVALITET

Verden ændrer sig, og det samme gør skolerne. Derfor bliver skoler ofte mødt af en lang række forventninger og udfordringer – og det gælder også i forhold til skolens bygninger. For Adapteo er skolepavilloner ikke bare modulbygninger, der kan leveres nemt og effektivt. Det er udfoldelsen af vores vision for moderne læring, hvor en skolebygning både imødekommer både elevers, læreres og forældres behov.

Download vores brochure om skolebygninger

Med Adapteo er der mulighed for at få en skræddersyet bygning, der passer til skolens behov og ønsker, uanset om det handler om midlertidige bygninger eller en helt ny skole. Vil du læse mere om vores bygninger til skoler og undervisning?

Download vores brochure om skolebygninger her

Få hjælp til planlægningen

Vil du vide, hvordan grundplanen for den bygning, du har brug for, kan se ud? Vores konsulenter hjælper dig med at planlægge, tegne og placere dine rum der, hvor, du har brug for dem. Med dine ønsker og vores viden, skaber vi en løsning sammen. Book en 30-minutters konsultation og få mere viden – det er både gratis og uforpligtende.

Hvis jeg kunne bygge en skole, ville den have...

For at sætte vores fleksibilitet på prøve bad vi 6-årige Emma om at designe en skole, præcis som hun ønskede den. Vores pavillonbygninger kan tilpasses i forhold til størrelse og form alt efter hvad situationen kræver, og vi er altid åbne overfor nye ideer og tankegange. Sådan tilpasser vi os fremtiden, uanset hvad den bringer. Se filmen for at se hvordan Emmas skole blev bygget.

Midlertidig plads med permanente fordele.

Adapteos skolepavilloner danner gode rammer for indlæring. De er af høj kvalitet, er omkostningseffektive, og er en hurtig og effektiv løsning, når der er behov for en ny skole eller ekstra klasseværelser. Adapteo kan tilbyde skolefaciliteter i en begrænset periode eller på ubestemt tid. Vi hjælper dig med at få frigivet både tid og budget, som kan bruges på læring og undervisningsmaterialer.

Vores bygninger bliver leveret på jeres betingelser. Du kan leje lige så længe, der er behov for, ligesom det er muligt at tilpasse lokalerne og længden af lejeperioden. Med vores brede udvalg af moduler, kan du få de helt rigtige skolepavilloner leveret hurtigt og effektivt.

Midlertidige skolepavilloner behøver ikke virke som den næstbedste løsning.

Hos Adapteo er vi stolte over at levere skolebygninger med godt indeklima og masser af naturligt lys, der skaber de bedste rammer for eleverne.

Adapteos skolebygninger understøtter moderne læring.

Skoleelever tilbringer ikke længere hele dagen ved det samme skrivebord, i samme klasselokale og med den samme lærer. Nye undervisningsmetoder, teknologi og aktiv læring har skabt et behov for mere funktionelle rammer, der kan tilpasses og som  understøtter elevernes deltagelse. Adapteos skolepavilloner kan bygges på den måde, der fungerer bedst for din skole!

Elevernes og personalets sundhed i første række.

Adapteo lægger stor vægt på, at skolens lokaler er sunde og sikre. Indeklimaet reguleres i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, for eksempel når det drejer sig om udluftning og opvarmning.

Samtidig er bygningerne bæredygtigt produceret, lever op til det gældende bygningsreglement og kan bygges på en måde, der gør dem åbne og tilgængelige.

Åbent rum eller separate klasselokaler.

Den endelige skoleløsning vil blive sammensat af de forskellige moduler, som du har udvalgt. Modulerne kan opføres i tre etagers højde med en elevator. Modulerne kan kombineres på forskellige måder, for eksempel som en L- eller U-formet bygning. Indvendigt kan der være separate klasseværelser, et helt åbent rum eller rum opdelt med møbler. Det er helt op til dig og ud fra, hvad din skole har brug for!

Faglokaler og andre skolefaciliteter

Kemilokaler

Musiklokaler

Sportsfaciliteter

Hjemkundskabslokaler

Lærerværelser og kontorer

Lokaler til håndarbejde, billedkunst og design

Køkken- og spisefaciliteter

Omklædningsrum

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab, som du kan bruge til at tegne den bygning, du har brug for. ”Drag and drop” forskellige bygningselementer for at oprette en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du ønsker.

Vi hjælper dig med at tilpasse bygningen til dit behov

Kontakt os for mere information eller få hjælp til at opfylde dine pladsbehov. Vi hjælper dig med at finde den ideelle løsning til din bygning.