Institutioner og Skoler

Har I brug for ekstra plads til skole eller uddannelsesinstitution, kan I med modulbygninger fra Adapteo skabe de bedste rammer for børn, elever og personale. Med flytbare bygninger, der kan være både midlertidige og permanente, kan I få en løsning, der er skræddersyet til jeres behov.

Selv et presserende behov for plads kan imødekommes hurtigt og pålideligt. Med sunde og indbydende institutions- og undervisningslokaler, der er fremstillet i  et bæredygtigt modulsystem, tilbyder vi ideelle rammer for god læring og udvikling af børn og unge.
Vi leverer alle typer institutions-, undervisnings- og faglokaler.

Institutioner

Elever og lærere føler sig godt tilpas i Adapteos modulbygninger til daginstitutioner. Vi er stolte af at kunne levere sunde og behagelige institutionsbygninger med god luftkvalitet og masser af naturligt lys. Det gør det til et bedre sted at være for både børn og voksne.

Fleksibilitet er indbygget i alle vores koncepter. Vores bygninger er baseret på en modulær og cirkulær byggeteknik og kan tilpasses, hvis behovene ændrer sig. Vi kan levere bygninger klar til brug og med de faciliteter, der er brug for.

Skoler

Adapteos modulbyggede skolepavilloner er designede til at opfylde kravene til moderne undervisning og læring. Vi har fokus på et sundt og funktionelt miljø for både børn og voksne. Naturligt lys, god indendørs luftkvalitet og god akustik. Bygningerne kan blandt andet indeholde traditionelle klasseværelser, faglokaler, omklædningsrum, industrikøkken og åbent loungeområde og legerum.

Læs mere om vores løsninger til institutioner og skoler

Adapteo hjælper skoler med pladsproblemer under coronakrisen

Når de store børn skal tilbage til skole, får ledelsen et pladsproblem. Hvordan løser man det?

Belysning påvirker skoleelevernes koncentrationsevne og den overordnede læring

Mængden af lys i klasseværelset og kvaliteten af elevernes læringsresultater er faktisk direkte forbundet.

Et godt lydmiljø styrker indlæringen

Støj forstyrrer børn mere end voksne, og udsættelse for støj svækker børns indlæringsevne ...

Fleksible bygninger øger kapaciteten og hygiejnen i institutioner

Adapteo har nu leveret fleksible bygninger til en række danske institutioner.

Kildevældskolen, Københavns Kommune

Modulløsningen er ideel til skoler, institutioner, kontorer, beboelse samt enhver situation, hvor både komfort og funktion er topprioriteter.

Vi hjælper jer med at tilpasse bygningen til jeres behov

Kontakt os for mere information eller for at få hjælp til at imødekomme jeres behov. Vi hjælper jer med at finde den ideelle løsning til jeres bygning.