Institutioner og Skoler

Har du brug for ekstra plads til en skole eller uddannelsesinstitution, har Adapteo den ideelle løsning, som er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder moderne modulbyggede undervisningslokaler, der er sikre, sunde og indbydende. Udlejningen sker altid med udgangspunkt i dine behov og i så lang tid, du har behov for.

Hos Adapteo er vi stolte over at levere uddannelsespavilloner med unik luftkvalitet og naturligt lys, som skaber bedre omgivelser til læring og dagpleje for børn og unge.

Institutioner

Adapteos modulbyggede pavilloner til institutioner danner behagelige og hyggelige rammer om børns dagligdag. Vi har desuden taget personalet i betragtning og skabt et sikkert, sundt og funktionelt miljø for både børn og voksne. Adapteos pavilloner til institutioner rummer alle de mange faciliteter, som en standardbygning til institutioner kræver.

Skoler

Adapteos modulbyggede skolepavilloner er designede til at efterleve standarderne for moderne læring. De er fulde af naturligt lys, har god indendørs luftkvalitet og et blødt lydmiljø. Bygningerne kan bl.a. indeholde traditionelle klasseværelser, faglokaler, omklædningsrum, industrikøkken, åbent loungeområde og legerum.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.