Institutioner og Skoler

Har I brug for ekstra plads til skole eller uddannelsesinstitution, har Adapteo løsningen, som er skræddersyet til jeres behov. Vi tilbyder nutidens moderne modulbyggede undervisningslokaler, der er flytbare, sikre, sunde og indbydende. Vi kan levere alle former af undervisnings- og faglokaler m.m. Vores løsninger er fleksible og kan tilpasses til jeres skiftende behov og tidsperiode.

Hos Adapteo er vi stolte over at levere uddannelse- og institutionspavilloner med unik luftkvalitet og naturligt lys, som skaber bedre omgivelser til læring og dagpleje for børn, unge og personalet.

Institutioner

Adapteos modulbyggede pavilloner til institutioner danner behagelige og hyggelige rammer om børns dagligdag. Vi har desuden taget personalet i betragtning og skabt et sikkert, sundt og funktionelt miljø for både børn og voksne. Adapteos pavilloner til institutioner rummer alle de mange faciliteter, som en standardbygning til institutioner kræver.

Skoler

Adapteos modulbyggede skolepavilloner er designede til at efterleve standarderne for moderne læring. De er fulde af naturligt lys, har god indendørs luftkvalitet og et blødt lydmiljø. Bygningerne kan bl.a. indeholde traditionelle klasseværelser, faglokaler, omklædningsrum, industrikøkken, åbent loungeområde og legerum.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.