Beboelsespavillon

En beboelsespavillon kan være den rette løsning, når behovet for en bolig opstår. Uanset om der er tale om akut pladsmangel eller om en længere genhusningsproces, kan du få beboelsesmoduler, der passer til formålet.

Adapteo tilbyder beboelsesmoduler til leje. Det betyder, at du kan leje modulerne lige så længe, som du har brug for, og når du ikke har brug for pladsen længere, istandsætter vi modulerne og bruger dem et andet sted. Det er en både bæredygtig og økonomisk løsning.

Adapteos pavilloner lever op til præcis de samme krav i bygningsreglementet som permanente bygninger med både god isolering og godt indeklima.

Herunder kan du se vores forskellige muligheder indenfor beboelsesmoduler.

Beboelsespavillon til genhusning

Adapteos fleksible beboelsesmoduler kan rumme alle slags lejligheder: Lige fra den mindre etværelseslejlighed til den store familielejlighed. Fælles for dem er, at de indeholder alle de rum, der er behov for i dagligdagen. Beboelsespavillonerne kan bestå af en til tre etager med elevator og trappeopgang, og du vil ikke kunne skelne en Adapteo pavillon fra en permanent bygning. Der er nemlig sikret balanceret udluftning, opvarmning og gode lys- og lydforhold i alle pavillonerne.

Beboelsespavillon til studieboliger

Adapteos studieboliger er med til at skabe et godt miljø for de unge i deres studietid. De midlertidige beboelsespavilloner kan være med til at løse den udfordring, som mange kommuner står overfor hvert år til studiestart, når de studerende skal huses. Adapteos studieboliger er en prisbillig og fleksibel løsning, som sikrer godt indeklima. Vi tilbyder både standard- og kundetilpassede løsninger.

Beboelsespavillon til camps

Store byggerier kræver ofte mange håndværkere, og i den forbindelse kan midlertidige håndværkerboliger være en god løsning. Hos Adapteo er beboelsesmodulerne til leje og kan – modsat et permanent byggeri – let flyttes, når byggeriet er overstået. Det er en både bæredygtig og økonomisk løsning, som sikrer tag over hovedet og godt indeklima til de mange arbejdende håndværkere.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.