Fleksible bygninger

Fleksibilitet indgår i alt, hvad vi foretager os. Vi tilbyder de nyeste og bedste løsninger i et par dage eller ubestemt tid. Vores bygninger er baseret en modulær og cirkulær byggeteknik, som kan tilpasses, hvis din situation ændrer sig. Uanset om du ønsker at ekspandere, renovere, flytte eller andet, får du med vores fleksible bygninger de rette funktionerhelt dine betingelser. Ved industriel produktion og ved at fokusere ressourceeffektivitet tilbyder vi en kort byggeproces, der bidrager til en fælles bæredygtig fremtid. Vores bygninger er elsket af både mennesker og planet. 

Derfor skal du vælge Adapteo

Fleksibilitet

At være fleksibel er et naturligt indbygget koncept i alle vores løsninger. 

Skræddersyet timing

Du vælger selv, hvad der passer bedstuanset om det er i et par dage eller permanent. 

Finansiel frihed

Vores løsninger passer til din situation – uanset om du ønsker at leje, lease eller eje. 

Kun det bedste er godt nok

Vi synes, at du fortjener det bedste. Derfor leverer vi kun i bedste kvalitet.   

Lejeløsninger

Vil du vide mere om, hvorfor skal du leje, og hvordan processen foregår?

Læs mere her 

 

Ejerløsninger

Leder du efter en permanent løsning?

Til Flexator

Vi tilbyder moderne og fleksible løsninger

Vi vil i samarbejde med dig finde den optimale løsning som passer til formålet. Vi er med hele vejen, udarbejder tegningsmateriale, byggetilladelser samt valg af energikilder. Vi vil være mere end leverandør, men en samarbejdspartner hele vejen. Vi står for alt service og du får en livline så vi altid er kontaktbar og vi vil håndtere et hvert problem inden for kort tid. Servicen er inkluderet.

 

Fleksibel tankegang 

Vores fleksible bygninger bliver leveret klar til brug. Produktionen afhænger ikke af vejrforhold, hvilket sikrer den rette levering, kvalitet og budget. Byggetiden på stedet er kort, hvilket sikrer lave driftsforstyrrelser. Vores fleksible bygninger letter desuden muligheden for flytning, hvilket gør det muligt at placere og omplacere bygningerne strategisk.  

 

En cirkulær proces 

 

  1. Planlægning Analyse af ønsker samt design af den optimale løsning sammen for at finde den bedste løsning til dig. 
  2. Levering – Transport af bygningerne og samling af løsningen.    
  3. Dagligdag – Nyd dagligdagen i sunde og funktionelle bygninger. Hvis du lejer vores fleksible bygninger, er vedligeholdelse inkluderet 
  4. Tilbagelevering – Alle fleksible bygninger kan omplaceres. Hvis løsningen er lejet, kan bygningerne genmøbleres og genbruges. Cirkulær tankegang når det er bedst! 

Fleksible finansielle løsninger 

Den ideelle finansielle løsning er ikke ens for alle. Vi tilbyder finansiel frihed med et stort udvalg af alternativer, så du kan få den bedste løsning til dig. Du vælger selv, om du vil leje, lease eller købe din løsning.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt 

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.