Fleksibel genhusning fra Adapteo

Genhusning

Hvis behovet er midlertidige boliger til studerende, familien, den ældre borger, når boligen er ved at blive renoveret, sørger Adapteo for hyggelig og hjemlig indkvartering hurtigt og sikkert.

Fra studie- til familielejligheder.

Adapteos fleksible pavilloner kan rumme alle slags lejligheder, lige fra studie- til familielejligheder med plads til mange. Modullejlighederne omfatter alle typer rum, der er behov for i dagligdagen: soveværelse, et veludrustet køkken, dagligstue og entré. Alle lejlighederne er hyggelige, indbydende og med masser af naturligt lys.

Som en permanent bygning.

Adapteos pavilloner kan bestå af én til tre etager med elevator og trappeopgang. Vores pavilloner lever op til nøjagtig de samme krav i bygningsreglementet, som permanente bygninger. Når du befinder dig i en Adapteo-modullejlighed, vil du derfor ikke kunne skelne den fra en permanent bygning.

Bo hyggeligt i gode omgivelser.

En af vores topprioriteter er at tilbyde sunde og sikre opholdsrum. Gennem balanceret udluftning, opvarmning samt gode lys- og lydforhold, skaber vi det bedst mulige indeklima, så beboerne føler sig så godt tilpas som muligt i deres nye hjem.

Perfekt når du skal bruge hurtig kvalitetsplads.

Adapteos pavillonløsninger er den perfekte løsning, når du har brug for kvalitetsplads trods en presset tidsplan. De er også ideelle i situationer, hvor behovet kun er midlertidigt. Du kan leje pavillonerne lige så længe, du har behov for, og hvis situationen ændrer sig, kan pladsen og lejeaftalen tilpasses de nye behov.

Lev grønt.

Alle Adapteos moduler er eksempler på bæredygtigt byggeri. Når du ikke længere har brug for lokalerne, bliver de fjernet og genbrugt et andet sted. Modulerne er velisolerede og designede til det nordiske klima, ligesom vi anvender lavemitterende materialer i vores pavilloner.

Nem budgettering og problemfri vedligehold.

Adapteos pavilloner er en omkostningseffektiv måde at få mere plads på. Når du lejer, undgår du uforudsete bygningsrelaterede udgifter og vedligeholdelsesansvar. Vi tilbyder desuden professionel vedligeholdelsesservice, imens lejeperioden står på.

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.