Beboelsespavillon | Beboelsesmodul til leje | Adapteo.dk

Beboelse og Camps

Hvad enten behovet er midlertidige boliger til studerende, håndverkere, ældre eller beboere, hvis lejlighed er ved at blive renoveret, sørger Adapteo for hyggelig og hjemlig indkvartering hurtigt og sikkert.

Genhusning

Adapteos fleksible pavilloner kan rumme alle slags lejligheder, lige fra studie- til familielejligheder med plads til mange. Modullejlighederne omfatter alle typer rum, der er behov for i dagligdagen: soveværelse, et veludrustet køkken, dagligstue og entré. Alle lejlighederne er hyggelige, indbydende og med masser af naturligt lys.

Læs mere om Genhusning

Studieboliger

Adapteo er førende i design, udvikling og bygning af bæredygtige pavilloner til midlertidig beboelse. Vi tilbyder
fleksible midlertidige beboelsesmoduler i energi- og miljøvenlige materialer, som følger behovene, uanset hvornår i
livet de opstår – også i studietiden. Vores studieboliger er med til at skabe et godt miljø for de unge i deres studietid.

Læs mere om Studieboliger

Camps

At bo i en midlertidig håndværkerbolig er for mange fyldt med en masse fordomme, der hører fortiden til, hvor man kaldte det skurvogne. Adapteos løsning i dag lever op til gældende bygningsreglement, som ethvert andet byggeri.

Adapteo er specialister inden for camp løsninger. Vi har mange års erfaring i rådgivning, design, fremstilling, opstilling og drift af camps – både i Danmark og i de andre nordiske lande. Vi tilbyder at tage ansvaret for hele projektet, fra projektering til myndighedsbehandlingen og efterfølgende drift og udlejning.

 

Læs mere om Camps

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har gjort processen omkring pladsudvidelse så nem og ligetil som muligt. Vi hjælper dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder. Samtidig sikrer vi, at du altid har nøjagtig det, du skal bruge, når som helst og hvor som helst. Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod den pladsudvidelse, som du har brug for.