Beboelsespavillon fra Adapteo

Byg boliger tilpasset til at bo i

En beboelsespavillon kan være den rette løsning, når behovet for en bolig opstår. Uanset om der er tale om akut pladsmangel eller om en længere genhusningsproces, kan du få beboelsesmoduler, der passer til formålet.

Uanset om du har brug for midlertidig bolig til studerende, håndværkere, ældre eller folk der får deres lejlighed renoveret, tilbyder Adapteo hyggelige og hjemlige boliger hurtigt og sikkert.

Vil du vide mere?

Håndværker indkvartering Camps

Store byggerier kræver ofte mange håndværkere, og i den forbindelse kan midlertidige håndværkerboliger være en god løsning. Hos Adapteo er beboelsesmodulerne til leje og kan – modsat et permanent byggeri – let flyttes, når byggeriet er overstået. Det er en både bæredygtig og økonomisk løsning, som sikrer tag over hovedet og godt indeklima til de mange arbejdende håndværkere.

Beboelsespavillon til genhusning

Adapteos fleksible beboelsesmoduler kan rumme alle slags lejligheder: Lige fra den mindre etværelseslejlighed til den store familielejlighed. Fælles for dem er, at de indeholder alle de rum, der er behov for i dagligdagen. Beboelsespavillonerne kan bestå af en til tre etager med elevator og trappeopgang, og du vil ikke kunne skelne en Adapteo pavillon fra en permanent bygning. Der er nemlig sikret balanceret udluftning, opvarmning og gode lys- og lydforhold i alle pavillonerne.

Beboelsespavillon til studieboliger

Adapteos studieboliger er med til at skabe et godt miljø for de unge i deres studietid. De midlertidige beboelsespavilloner kan være med til at løse den udfordring, som mange kommuner står overfor hvert år til studiestart, når de studerende skal huses. Adapteos studieboliger er en prisbillig og fleksibel løsning, som sikrer godt indeklima. Vi tilbyder både standard- og kundetilpassede løsninger.

Læs mere om vores beboelse muligheder

Adapteo skaber midlertidige håndværkerbyer med omtanke og overblik

Når store anlægsprojekter som broer og metroer skal realiseres, er det ikke nok med en klynge skurvogne. Det ...

Flyt ind i moderne håndværkerboliger

LIGE VED NYT HOSPITAL NORDSJÆLLAND

Flere kommuner løser pladsmangel med pavilloner

De midlertidige pavilloner giver flere, fleksible kvadratmeter i en fart – og det benytter flere og flere kommuner sig af.

Midlertidige pavilloner hitter hos kommuner og regioner

Det går ikke stille for sig hos Adapteo- Nordens største koncern inden for udlejning af midlertidige pavilloner.

Vi hjælper dig med at bygge fleksibelt

Kontakt os for mere information eller kyndig vejledning. Vi finder den ideelle løsning til dine specifikke byggebehov.