Plejecentre

Plads til omsorg

Præcis som ethvert andet plejecenter

Adapteos moduler kan fungere som komplette plejecentre med alt, hvad det indebærer af lægekontor, tandlæge, laboratorium og fødeklinik. Selvom moduler er velegnede til midlertidige formål, så er bygningernes interiør lige så funktionelt og veludstyret som i permanente plejecentre.

Mere plads til sundhedscentre, plejecentre og ældrepleje - fleksibelt og hurtigt

Modulbaserede faciliteter til plejecentre er en ideel løsning, når der er akut behov for plads, hvor kvaliteten er i orden. Hvor det tager flere år at bygge en permanent bygning, tager det under et år at opføre et modul. Løsningen kan leveres med små lejligheder eller værelser, fælles spise- og opholdsrum og genoptrænings faciliteter. Løsninger til alt personale kan leveres efter behov samt medicinrum.

Modulbyggede plejecentre kan nemt tilpasses omskiftelige behov, selv under lejeperioden. Det giver f.eks. kommunen mulighed for at tilføje plads og tilbyde andre ydelser på samme område som plejecenteret.

Ingen forpligtelser til permanente bygninger

Når du lejer den plads, som du behøver, er du kun bundet til bygningen i den periode, hvor du har brug for den. Hvis situationen ændres, kan modulet skilles ad og fjernes, uden at du skal bekymre dig om den fortsatte drift. Dette gør driftsbudgetteringen meget nemmere.

Adapteos moduler kan lejes fra få måneder og op til 5 år. Længere lejeperioder bliver stadigt mere populære, men vi kan også etablere permanente løsninger.

Vi har stor erfaring med plejecentre

Vi tilbyder den professionelle løsning til både beboerne og personalet.

Vores mål er altid at skabe funktionelle, attraktive og sikre omgivelser for sundhedspleje. Vi anvender vores erfaring til at designe og sikre, at samtlige aspekter hos et velfungerende plejecenter er taget i betragtning.

En afgørende faktor, som bør overvejes, er designet, det vil sige hvordan bygningen skal opføres. For eksempel sikrer vi os, at fødeklinikken altid er placeret i egen fløj med egen indgang, så spædbørn ikke skal føres igennem andre dele af bygningen.

Indvendigt ligner det et traditionelt plejecenter

Adapteos moduler kan udgøre mellem én og tre etager med elevatorer og trappeopgange. Løsningerne kan desuden opføres med et højt tilgængelighedsniveau for patienter og flytning af udstyr.

Indvendigt kan pladsen inddeles i separate lokaler og åbne rum. Plejecentre i en pavillonløsning kan rumme nøjagtig det samme interiør og udstyr som traditionelle plejecentre – eller endda lidt ekstra, såsom moderne og komfortable venteværelsesmøbler.

Vores faciliteter til plejecentre inkluderer

Venteværelser
Receptionslokaler
Behandlingsrum
Akutmodtagelse
Observationsfaciliteter med overnatningsmuligheder
Laboratorier
Omklædningsrum
Pauserum
Kontorer
Kantiner

Referencer

Herlev Hospital, Region Hovedstaden

Læs mere

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Start Adapteo Draw