Kontorer

Plads til at arbejde

Inspirerende og indbydende arbejdsplads

Når din virksomhed er i vækst, og der er behov for mere fleksibel plads, så er Adapteos modulkontorer det rigtige valg. I stedet for at lave dyre investeringer i nye permanente bygninger kan du få indbydende kvalitetsplads, der kan opføres hurtigt og lejes udelukkende i den periode, der er behov for. Vores mission er at hjælpe din virksomhed med at vokse – så lad os høre, hvad I har brug for.

Åbent og lyst kontorareal

Modulkontorer er ikke ensbetydende med, at alle medarbejdere skal sidde i deres egne mørke båse. Tværtimod rummer Adapteos moderne kontorer masser af lys og åben plads, der kan deles mellem kollegerne. Alternativt kan hver enkelt medarbejder have sit eget private kontor langs korridoren.

Det giver frihed at leje pladsen

Når du lejer den ønskede plads, bliver du fri for samtlige forpligtelser og udfordringer, der er forbundet med bygningsvedligehold. Vi udlejer altid modulerne i den periode, der er behov for, og vores lejeperioder er fleksible, også når kontrakten er trådt i kraft.

Ideelt indeklima og behageligt møblement

Adapteos kontorer sikrer et ideelt indeklima, hvad angår f.eks. udluftning, varme, lys- og lydforhold. Sundhed og sikkerhed er således altid en førsteprioritet, når det kommer til vores pavilloner.

Ophold inden døre er  indrettet  komfortabelt og funktionelt. Med de rette møbler kan du skabe plads, lige fra åbne kontorlandskaber til afslappende og intime hyggekroge.

Tilpasningsdygtig bygning med al den nyeste teknologi

Din modulbyggede kontorpavillon vil blive opført i én til tre etager. Du kan også vælge at have en elevator. Formen på pavillonen kan afstemmes efter dine ønsker.

Kontorer kræver normalt forskellig teknologi, lige fra fungerende wi-fi til videomøde-udstyr. Vi kan tilbyde alt dette og mere til, så jeres kontor kommer til at fremstå som en moderne, fuldt udstyret arbejdsplads.

Eksempler på anvendelsesmuligheder

Lukkede kontorer
Åbne kontorlandskaber
Mødelokaler
Receptionsområde
Butikker
Industri- og hjemmekøkkener
Opholdsrum
Postkontorer

Referencer

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Start Adapteo Draw