Kontorpavilloner

Plads til at arbejde

Inspirerende og indbydende kontorpavilloner

Når din virksomhed er i vækst, og behovet for mere fleksibel plads opstår, er Adapteos kontorpavilloner det rigtig valg. Hos Adapteo tilbyder vi udlejning af kontormoduler. Det betyder, at du i stedet for at lave dyre investeringer i nye, permanente bygninger kan få indbydende kvalitetsplads, som kan opføres hurtigt og lejes udelukkende i den periode, du har behov for det. Det er økonomisk, bæredygtigt og fleksibelt.

Herunder kan du læse mere om vores kontorpavilloner.

Åbne og lyse kontormoduler

Kontormoduler er ikke ensbetydende med, at alle medarbejdere skal sidde i deres egne mørke båse. Tværtimod er Adapteos kontorpavilloner fyldt med lys og masser af åben plads, der kan deles mellem kollegaerne i et åbent kontorfællesskab. Alternativt kan hver enkelt medarbejder få sit eget private kontor langs korridoren. Hos Adapteo skræddersyr vi de løsninger, der passer bedst til din virksomhed.

Kontorpavilloner til leje giver frihed

Hos Adapteo lejer du kontorpavilloner så længe, du har brug for dem. Vi ved nemlig godt, at dine behov hurtigt kan ændre sig. Derfor er vores lejeperioder fleksible – også når kontrakten er trådt i kraft. Når du lejer kontorpladsen, bliver du tilmed fri for de forpligtelser og udfordringer, der er forbundet med bygningsvedligehold.

Kontormoduler med ideelt indeklima og behageligt møblement

Et godt indeklima er vigtigt – også på arbejdspladsen. Derfor sikrer Adapteos kontorpavilloner et godt indeklima med gode udluftningsmuligheder og gode varme-, lys- og lydforhold. Kontormodulerne er tilmed indrettet både komfortabelt og funktionelt. Med de rette møbler kan du skabe den arbejdsplads, du ønsker – lige fra åbne kontorlandskaber til afslappende hyggekroge.

Tilpasningsdygtige kontorpavilloner med al den nyeste teknologi

Vores modulbyggede kontorpavilloner kan opføres i en, to eller tre etager med eller uden elevator. Med en kontorpavillon behøver du heller ikke at gå ned på teknologien. Vi tilbyder løsninger, der giver jer en moderne og fuldt udstyret arbejdsplads med alt, hvad det indebærer – lige fra den velfungerende wi-fi til det rette udstyr til videomødet.

Eksempler på anvendelsesmuligheder

Lukkede kontorer
Åbne kontorlandskaber
Mødelokaler
Receptionsområde
Butikker
Industri- og hjemmekøkkener
Opholdsrum
Postkontorer

Referencer

Før dine ideer ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Start Adapteo Draw