Vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner

Plads til at vokse

Arbejde og leg i fleksible faciliteter til institutioner

En god dag for et barn består af leg, læring, søvn og veltillavede måltider. Derfor skal en løsning til institutioner kunne rumme alle disse aktiviteter fra vuggestue til børnehave.

Er der behov for ekstra plads, kan Adapteo hjælpe med at skaffe det. Vores pavilloner til institutioner er sikre, sunde og skaber lyse og trygge rammer om samfundets mindste.

Sikker og sund ekstra plads

Adapteos løsninger til institutioner er en nem og moderne løsning, når der er behov for ekstra plads. Det gælder uanset, om der er brug for mere plads til et voksende antal børn, eller om den gamle permanente bygning ikke længere er anvendelig. Vores pavilloner til institutioner har et ideelt indeklima, og de lever op til samtlige sikkerhedskrav i bygningsreglementet. Desuden kan alle vores institutionsbygninger opføres, så de er åbne og fremkommelige.

 

Hyggelig institutionsplads giver trivsel

Mange opfatter midlertidige pavilloner som kedelige barakker. Den opfattelse stemmer dog langt fra overens med moderne modulbyggerier. Adapteos børnehaveløsninger er fulde af lys og farverige møbler, og lydforholdene er bløde og behagelige, så børnene frit kan boltre sig.

En fleksibel vej til ny plads

Adapteo løser dit behov for pavilloner til institutioner med en nem og omkostningseffektiv løsning, som kræver minimalt vedligehold. Du kan leje pavilloner udelukkende i den periode, der er behov for, og de kan tilpasses forskellige behovssituationer, selv imens lejeperioden finder sted. Kombineret med vores stramme tidsplan kan vores let tilgængelige og brede udvalg af moduler hurtigt opføres og tages i brug.

Du kan vælge lige præcis de rum, I har brug for

Den færdige løsning er sammensat af forskellige udvalgte moduler, som passer til dit behov. Modulerne kan bygges op til en treetagers høj bygning med elevator. De kan sammensættes som forskellige former, eks. så de udgør en L-formet bygning. Inde i bygningen kan der være adskilte lokaler, kontorer, kantiner eller lyse og rummelige opholdsrum.

Eksempler på anvendelsesmuligheder

Klasseværelser
Soverum
Entréer
Køkken- og spisefaciliteter
Personalestuer
Toiletter og badeværelser

Moduler

Referencer

Flere kommuner løser plassmangel med paviljonger

Læs mere

Før ideerne ud i livet med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et nemt onlineredskab til at designe den plads, som du har brug for. ”Drag and drop” forskellige elementer og skab en hel bygning, som kan indrettes med de møbler, du foretrækker.

Læs mere